2014. december 17., szerda

DigiTrains Vonat hangok - alkalmazáson belüli termék használata

Amennyiben nem rendelkezünk még minden mozdonyunkhoz hangdekóderrel, akkor is lehetőségünk lesz bizonyos vonat hangok lejátszására telefonunk / tabletünk hangszóróján a DigiTrains android alkalmazás segítségével. Több mint 25 hang, kürtök, sípok, ajtó hang és egyéb vonat hangok.

Először is Töltsük le az ingyenes DigiTrains alkalmazást a Google Play-ről, hogy meghallgathassuk és kipróbálhassuk a hangokat.

A mozdony könyvtár menüben adjunk hozzá egy mozdonyt a + gomb segítségével. Írjunk be egy tetszőleges nevet és címet majd a pipára kattintva készítsünk fényképet mozdonyunkról. Ezután érintsük meg a képét. A mozdony vezérlő menüben a kép mellett található mozdony beállítások ikonnal nyissuk meg a mozdony beállításai menüt.

Ha valahol elakadnánk, akkor nézzünk bele a dokumentációba!

A hangokat úgy tudjuk lejátszani, hogy a funkció szerkesztő menüben egy adott funkcióhoz bepipáljuk a „Hang”-ot.


Ekkor megnyílik egy új menü ahol a listából kiválaszthatjuk melyik hangot szeretnénk párosítani az előbbiekben kiválasztott funkcióhoz. A pipával mentsünk, majd ha szeretnénk jelöljünk még ki egy ikont is a funkcióhoz. Az „Érintő” pipát hagyjuk bepipálva.

Lépjünk vissza a mozdonyvezető menübe, és itt nyomjuk meg az előbb szerkesztett funkciót. A hang lejátszásra kerül.

A lejátszás hangereje az eszközünk médialejátszási hangerejét fogja használni, így ha ez alacsony lehet nem halljuk a hangot. Ilyenkor érdemes a hangos utastájékoztatás menüben a PLAY gombbal lejátszani valamilyen tájékoztatást és a lejátszás közben a hangerő +/- gombot nyomogatni, beállítva a megfelelő hangerőt. Ezután lépjünk vissza a mozdonyvezető menübe és nyomjuk meg ismét a hangos funkciót. A hang lejátszása mellett a funkció parancs is kiküldésre kerül a mozdonynak.

A Vonat hangok egy alkalmazáson belüli termék, melyet néhány lejátszás erejéig ingyenesen ki lehet próbálni. Amennyiben jól működik eszközünkön és tetszik ez a funkció a DigiTrains Beállítások menü / Alkalmazáson belüli termékek menüpontban tudjuk megvásárolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése