2014. december 15., hétfő

DigiTrains 2.2 a Play-en

Ismét sok új funkcióval bővül a DigiTrains alkalmazás. A 2.2-es verzió már letölthető a Play-ről.


Újdonságok:

-A mozdonyvezető menü ugyanarra a vonatra tér vissza a gyorslistából ha elnavigálunk más menübe.

-A hangerő gombokkal vezérelhetjük mozdonyunk sebességét a Mozdony vezérlő menüben, anélkül, hogy a kijelzőre kéne néznünk.

-12 új funkcióikonból választhatunk a funkciószerkesztőben



-Új alkalmazáson belüli termék: Vonat hangok: amennyiben nem rendelkezünk még minden mozdonyunkhoz hangdekóderrel, akkor is lehetőségünk lesz bizonyos vonat hangok lejátszására telefonunk / tabletünk hangszóróján. Több mint 25 hang, kürtök, sípok, ajtó hang és egyéb vonat hangok.



-Ha a DigiTrains-t fekete Z21 központtal használjuk, és okostelefonos vezérlés mellett van aki Fred-del irányítja a vonatát, időnként szükség lehet a Fred mozdony címének átprogramozására. A DigiTrains használata esetén ezt mostantól megtehetjük a „Beállítások” / „Fred(i) programozása” menüben.



-A háttérben látható dizájn képek felbontása és minősége optimalizálva lett annak érdekében, hogy a kevesebb memóriával rendelkező készülékeken ne álljon le a program működése. Ez a hiba kifejezetten Samsung telefonokon jelentkezett, mert a Samsung Androidja eltérően kezeli a memóriát az eredeti Google Android-hoz képest.

-A JMRI-ből letöltött mozdonyok esetén, ha a mozdony neve szóközt tartalmazott nem jelent meg a képe. Ez javítva lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése