2015. november 16., hétfő

Hangos Utastájékoztatás Lejátszás Tipp

Egyre többen használjátok a Hangos Utastájékoztatás funkciót a DigiTrains android alkalmazásban. Egy trükköt szeretnék veletek megosztani, amire még nem biztos, hogy mindenki rájött. Ez pedig nem más, hogy hangos utastájékoztatást nem csak a saját menüjében található zöld "PLAY" gombbal lehet lejátszani, hanem bármelyik menüből hosszan megnyomva a hangos utastájékoztatás ikonját:


Így például meg lehet azt csinálni, hogy beállítjuk mit szeretnénk bemondatni az alkalmazással, aztán átnavigálunk a mozdonyvezető menübe, majd amikor aktuális akkor hosszan megérintve a gombot az előzőleg beállított tájékoztatást lejátssza telefonunk vagy tabletünk. Mindeközben folyamatos irányítás alatt tudjuk tartani a vonatot. 

De ugyanilyen hasznos lehet forgalmista játék közben. Holtidőben beállíthatjuk az induló vonat tájékoztatását, majd visszaváltva a pályarajz menübe foglalkozhatunk a vágányút beállításával, majd mielőtt szabad jelzést adva elindítjuk a vonatot a hangos utastájékoztatás ikonjával (hosszú érintés) lejátsszuk a tájékoztatást anélkül, hogy másik menübe kéne navigálnunk.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése