2015. október 13., kedd

DigiTrains 2.9 a Play-en: DOMINO

Forgalmista: DominoA forgalmista játékban új kinézet érhető el, a Domino.


A pályarajz menüben a jobb felső sarokban lévő menüből válasszuk ki a Dizájn beállításokat. Itt válthatunk a különböző dizájnok közül.

Tableten:    
Telefonon:


A Domino dizájnban a KO (vágányút feloldó) gomb és a közös váltó állító gomb használata eltér az eddig megszokottól. A gombokat nem kell nyomva tartani a két kezes váltáshoz.
Használatuk ha BiztBer ki van kapcsolva:

·         KO megnyomására feloldja az összes vágányutat
·         Közös váltó gomb nem használható ilyenkor

Használatuk ha BiztBer be van kapcsolva:
·         KO dupla megnyomására feloldja az összes vágányutat
·         KO megnyomására majd egy adott vágányút végpontjának megérintésére feloldja az adott vágányutat. KO automatikusan kikapcsol.
·         Eszközök csak akkor állíthatóak, ha a közös váltó állító gombot bekapcsoljuk majd megérintünk egy eszközt (váltó, jelző, stb.). A váltó nem lehet foglalt vagy része kijelölt vágányútnak, különben nem áll át. Eszköz megérintése után a közös váltó állító gomb automatikusan kikapcsol.


Forgalmista: foglalt szakasz felszabadítása

A program egy szakaszt csak akkor tekint felszabadultnak, ha legalább két másodpercig nem foglalt. Ezáltal elkerülhető, hogy egy szakasz villogjon a forgalmista játékban, amikor érintkezési hiba vagy váltón történő áthaladás közben egy pillanatra megszűnik a foglaltság.

Z21: mozdony beállítások hiba


Z21 központot használva a mozdony beállítások menüre kattintva a program leállt a 2.8-as verzióban. Ez a hiba javítva lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése